torsdag den 29. december 2011

Tilmelding og regler for bogudfordringen

Så er bogklubben igen klar med en bogudfordring for 2012, og vi vil gerne invitere jer til at være med.

2012-udfordringen bliver mere fri end 2011-udfordringen var, da vi har valgt at have 12 forskellige emner, men ingen begrænsninger på hvornår emnerne skal læses.
Det er altså frit om man vælger at læse en bog om måneden, eller læser fire bøger i en måned, og ingen de efterfølgende måneder. Igen er ideen med udfordringen at få udvidet vores læsehorisont og få læst
nogen andre bøger end vi plejer. Forhåbentlig bliver du også udfordret!

På denne blog er der et indlæg for hvert emne, når du har fuldført udfordringen kan du melde tilbage med en kommentar til indlægget at du har læst, og hvad du har læst.

Udfordringen har ikke til formål, at vi skal læse mange bøger inden for hvert emne. Man har gennemført udfordringen, når man har læst én bog indenfor det givne emne. En bog kan desværre ikke tælle inden for flere emner.

Har du lyst til at være med i Bogklubbens bogudfordring 2012 så skriv dig ind i den lille boks herunder med navn og URL (har du ikke en blog eller lignende, kan du bare skrive http:// ) Benytter du et fornavn vil vi for nemheds skyld meget gerne have en forbogstav på efternavnet med.

Derudover vil vi gerne gøre opmærksom på vores billedlink, som måske kan få plads i jeres sidebar?Linket kan hentes lige her

Ingen kommentarer:

Send en kommentar