torsdag den 29. december 2011

Emne: Mode

Emnet mode handler ikke udelukkende om tidends tendenser, det kan også være en bog eller historie som engang var på mode. Derudover kan det selvfølgelig også være en biografi om designer eller en bog som generelt handler om tøj og tiderne.

Når du har læst en bog til emnet Mode, skal du skrive en kommentar til dette indlæg med hvad du har læst.

6 kommentarer:

 1. Under kategorien Mode, har jeg valgt at læse Twilight af Stephenie Meyer, da jeg tænker, at den har været en af de mest moderigtige bøger indenfor de senere år, og har ført til en kæmpe popularitet/mode inden for vampyrgenren, både i forhold til bøger, film og serier.
  Læs min anmeldelse her: http://sarahsbythewayboeger.blogspot.co.uk/2012/05/stephenie-meyer-twilight.html

  SvarSlet
 2. Luxe af Anna Godbersen. Omhandler i stort omfang tøj :)

  SvarSlet
 3. Jeg har læst simple-living.dk med undertitlen: Nye veje til et enkelt liv. Det er en antologi redigeret af Gitte Jørgensen. Antologien er fra 2003. I det store perspektiv handler det om mode, om livsstilsmode. Antologien handler om den livsstilsmodetrend, som kaldes simple living eller det enkle liv. Trenden er ikke afgået ved døden, jeg er i hvert fald selv "bærer" af den, men en google-søgning efter de konkrete skribenter viser, at de i dag er et nyt sted... De foretrækker ikke længere fotos af sig selv i hvidt tøj med håret blafrende i vinden og med skyer som baggrund, som de gjorde det i 2003 jf. antologiens bagside. Domænet simple-living.dk er desuden til salg! Jeg synes, bogen var inspirerende at læse. Langt mere inspirerende end jeg havde håbet.

  SvarSlet
 4. Jeg har læst Fanget af E. L. James
  En speciel bog, og ikke for hvem som helst
  http://sannebogorm.blogspot.dk/2012/10/fanget.html

  SvarSlet
 5. Indenfor kategorien Mode, har jeg læst "Niceville" af Kathryn Stockett. Bogen omhandler raceadskillelsen i 60’ernes Mississippi set gennem to tjenestepigers, Aibileen og Minnys, øjne, samt Miss Skeeters, som er vokset op med en sort tjenestepige. Miss Skeeter lever en tryg hverdag, hvor de største problemer i venindekredsen er om kjolerne er på mode og hvornår de bliver gift. Miss Skeeter beslutter sig for at skrive en bog om sorte tjenestepigers oplevelser i de hvide hjem, men opdager ikke hvor farlig denne plan er, før den er sat i værks. Ikke kun Miss Skeeters rygte er i fare, men også de mørke tjenstepigers levebrød samt sikkerhed. Jeg synes bogen var god og letlæselig og anbefaler den til andre læsere.

  Læs min fulde anmeldelse på min nye bogblog: http://buchsbooks.blogspot.dk/2012/12/niceville.html

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov, er under de andre kategorier registreret som Sidsel B. O.

   Slet