torsdag den 29. december 2011

Emne: 2012

Emnet 2012 kan både dækker over bøger som er udgivet i 2012, handler om 2012, begivenheder i 2012 eller på en måde har en relation til 2012.

Når du har læst en bog til emnet 2012, skal du skrive en kommentar til dette indlæg med hvad du har læst.

8 kommentarer:

 1. Jeg har læst "Ekstremt højt og utrolig tæt på" af Jonathan Safran Foer. Bogen er udgivet i 2005, men i starten af marts i år kom der en filmatisering af romanen.

  SvarSlet
 2. Jeg har læst "Den dobbelte tavshed" af Mari Jungstedt. Den udkommer d. 11 juni i år!

  SvarSlet
 3. Jeg har læst In One Person af John Irving, der udkom Maj 2012, den udkommer på dansk i September 2012. Læs min anbefaling Her: http://sarahsbythewayboeger.blogspot.co.uk/2012/06/john-irving-in-one-person.html

  SvarSlet
 4. Indenfor kategorien 2012 har jeg læst "Du forsvinder" af Christian Jungersen, som udkom i marts 2012. Bogen handler om hvordan det er at være gift med en mand, som har haft en hjernesvulst i frontallappen. Ikke nok med at hans personlighed har ændret sig, har han også begået bedrageri på den skole, hvor han var skoleleder, før svulsten blev opdaget; så den lille familie står til at miste alt hvad de ejer. I takt med at han bliver mere og mere rask, får han kærlige følelser og interesse tilbage for sin kone, men måske er det da for sent, da hun ikke kan slippe sin nyfundne viden om neurologiske tilstande, samt se sin mand som den samme som før. Bogen er meget stærk og sætter mange tanker igang, da den omhandler et emne fra et aspekt, som jeg sjældent har set i skønlitterære bøger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Læs også hele anmeldelsen inde på min nye bogblog: http://buchsbooks.blogspot.dk/2012/12/du-forsvinder-af-christian-jungersen.html

   Slet
 5. Jeg har læst Pantomime af Annika Von Holdt, og den holder 100%!!
  Læs anmeldelsen her; http://sannebogorm.blogspot.dk/2012/10/pantomine.html

  SvarSlet
 6. Jeg har læst HEFT af Liz Moore, som handler om den ensomhed, som mennesker kan havne i på grund af overvægt eller alkohol. En gribende sentimental vidunderlig bog.

  http://nilleslitteratur.blogspot.be/2012/10/heft-liz-moore.html

  SvarSlet
 7. Jeg har læst Happier at home af Gretchen Rubin. Den er udgivet september 2012. Jeg ville læse den med den samme og kunne derfor ikke vente på en oversættelse. Det er første gang i mit liv, at jeg frivilligt læser en bog på engelsk.

  SvarSlet